Forfattere

Informasjon om flere av forlagets forfattere kommer etterhvert.


rita_sorly

Rita Sørly (f.1974) er fra Tromsø. Boken ”Namako og tentaklene” er kommet til i et tospann med hennes sønn Ørn. Sørly er også aktiv i litteraturmiljøet i Tromsø, i gateavisa Virkelig, i Ordkalotten litteraturfestival og Nordnorsk forfatterlag. Sørly jobber som forsker på NORUT, Tromsø. ”Namako og tentaklene” er Sørlys skjønnlitterære debutbok.


portrett Susi web
Susann Brox Nilsen (f. 1981) er fra Tromsø. Brox Nilsen er en selvlært kunstner og illustratør som mange vil kjenne igjen fra bybildet. Brox Nilsen har fast utstilling i Glasshytta Blåst. Den tospråklige barneboken ”Namako og tentaklene” av Rita Sørly er Brox Nilsens debut som bokillustratør.

 


Gerd Mikalsen Foto Ørjan Bertelsen
Foto: Ørjan Bertelsen

Gerd Mikalsen (f. 1957) er født og bosatt i Nord-Troms. Mikalsen har sammen med familien jobbet som økobonde med bær og grønnsaksdyrking, dyrehold, seterdrift og foredling av nordnorske matvarer, duodji (samisk håndverk) og veving.  Hun har vært innom turistnæringen og jobber nå i helsesektoren. Skriving og lesing har alltid vært fritidssysler til hun nå i voksen alder debuterer med romanen ”Farsmålet”.


 

Reklame